Ingredienser:
2 løg
2 fed hvidløg
450g kikærter
1 bundt persille
1 bundt ramsløg
12 tsk salt
½ tsk peber
1½ tsk spidskommen
2 tsk koriander
2 spsk havre/boghvedemel
3 søde kartofler
1 dl. olivenolie
2 spsk Chia 6 spsk vand (i stedet for 2 æg)
Fremgangsmåde:
Læg kikærterne i blød i 10 timer og kog dem i 35 minutter
——————————————————————-
Hak løg og hvidløg og steg på panden i lidt kokos- eller olivenolie
skær kartoflerne i mindre stykker
hæld det hele i en foodprocessor og blend til dejen er jævn
form som kugler med en ske, pensle dem med olie og
bag i ovnen i 30 min. på 200 grader
hvis du vil have dem helt runde, så vend dem efter 15 min. og pensle dem med olie igen, det glemte jeg at gøre, og så blev de flade på den ene side. 🙂