Himmelsk nøddepostej

Ingredienser:
1 stort løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
½ spsk. tørret basilikum
½ dl vand
1 spsk. bouillonpulver
180 g champignon, finthakket
150 g kryddertofu
100 g grofthakkede hasselnødder
50 g paranødder, grofthakkede
½ dl plantemælk
kokosolie til stegning
Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 180°.

Steg løg og hvidløg,, i kokosolie til løgene er klare. Tilsæt basilikum, vand og bouillonpulver, og rør rundt, til bouillonen er opløst.

Bland champignon, tofu, nødder og plantemælk i en skål. Bland det hele sammen og blend halvdelen fint, den anden halvdel groft, så nøddestegen stadig har lidt bid. Smag til med salt.

Fordel blandingen i 4-5 forme og bag dem i ovnen i ca. 35 min.
Nødepostejen er velegnet til frysning.