1 Om mig selv

Om mig selv

Om mig selv

Jeg har drevet Veflinge zoneterapi og massage siden 1983. Rigtig mange forskellige lidelser har været gennem mine hænder gennem årene. Både som massør og som zoneterapeut. Mest har jeg nok arbejdet med problemer i bevægeapparatet.
Ud over at være behandler, underviser jeg i Pilates.
EGNordfyn:
Har sammen med Linda Højlund Nielsen oprettet og driver EGNordfyn, som tilbyder personaleordninger. Erhvervsbehandler Gruppen Nordfyn henvender sig til dig, der vil investere i dine medarbejderes sundhed, arbejdsglæde og trivsel. Se mere om personaleordninger her: EG Nordfyn | EGN

Fritidsinteresser:
Jeg er formand for Veflinge Lokalråd
Næstformand i gymnastikbestyrelsen.
Jeg interesserer mig meget for sund mad. Som som kan læses andet steds på min hjemmeside, så har alvorlig kræftsygdom hos min mand fået os til at lægge kosten radikalt om. Derfor lægger jeg forskellige opskrifter ud på hjemmesiden, på sund mad uden sukker.
Jeg læser kinesisk, fordi jeg synes det er et spændende sprog. 🙂
Så dyrker jeg en del motion. Jeg cykler på racercykel og mountainbike, ror kajak, løber lidt, spinner og laver pilates om vinteren.