Foredrag

Foredragene tilpasses til målgruppen!

Jeg skal alligevel selv bruge min pension: 

Et foredrag om at det nytter at gøre noget selv i kampen mod kræft. Min mand, Bjarne, fik konstateret prostatakræft med spredning i 2017, lægerne ville kun tilbyde livsforlængende hormonbehandling. Bjarne sagde NEJ TAK, lægerne sagde så er du hermed udskrevet og så stod vi der og tænkte: hvad gør vi så. I dag er Bjarne rask.

Integration af flygtninge i Veflinge:

Om at se hvad der sker hvis kommunen sender nogle flygtninge til Veflinge, og vi lærer dem om at begå sig i det danske samfund. En succeshistorie der vil noget. 8 familier giver børn til skolen. Og alle voksne er under uddannelse eller i arbejde. Både kvinder og mænd.

Tab et ton i Veflinge:

Nordfyns kommune var Danmarks fedeste kommune i 2018. Vi var 2 der, der for sjov, tænke at lave lidt sjov ud af et projekt kaldet:  Tab et ton i Veflinge. Et projekt over 2 år, der pludselig havde mere end 200 deltagere. En fortælling om lige pludselig at være i “godaften Danmark” Ugens inspirationshistorie,  Familie Journalen og mange flere medier- og ikke rigtig have nogen penge til alle de arrangementer vi gerne ville stable på benene. 

Et liv som zoneterapeut.

Fra kvaksalver til sundhedspleje:
Om at være med som alternativ behandler siden 1983,  om at være med til at udbrede kendskabet til zoneterapi. Zoneterapi er gået fra at være “lovlig kvaksalveri” i momsloven, til at være “anden egentlig sundhedspleje”. Om at være med til at højne uddannelsen, så vi i dag får tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Yes jeg skal arbejde:

Et foredrag om at være selvstændig i 39 år og stadig elske at åbne klinikken hver dag. Om at holde livsglæden intakt, om at udvikle sig hele tiden. Om at en klinik også er en virksomhed, hvor man både er: direktør – markedtingchef – økonomidirektør – rengøringskone – it-chef – bogholder – og…… terapeuten…. det er også mig.

 

 

Bliv direktør i dit eget liv:

Du bestemmer selv hvordan dit liv skal forme sig. Når du sætter dig ud i bilen, sætter du GPS´en til. Hvad gør du når du skal finde vej i dit liv? Du skal igang med at tegne et kort over dit liv. Du skal af med alle de dårlige undskyldninger som: Havde jeg bare vidst. Var jeg bare 10 år yngre. Det var også min chefs, min mands, min mors skyld.