Sunde grøntsager

Antiinflammatorisk kost

Her i huset har livet de seneste år været præget af voldsom kræftsygdom hos Bjarne. Vi har taget sygdommen i egen hånd, og spist antiinflammatorisk samt plantebaseret. Det betyder at kosten er centreret om hele uforarbejdede planter,  fuldkorn, mad lavet fra bunden af. samt æg og fisk. Vi spiser ikke sukker, hvede, byg, rug, hvid pasta og ris. Under  indlægget her, kan du finde opskrifter som vi selv holder rigtig meget af. 

Bjarne blev i juni 2017 konstateret prostatakræft, der havde spredt sig til lymferne i lysken. Derfor kunne OUH kun tilbyde palliativ behandling i form af hormoner. Det takkede Bjarne nej til, og ved hjælp af kostomlægning, vitaminer, mineraler, intravenøs c-vitamin og hyperthermibehandling, var kræften i 2019 svundet med 2/3 af det oprindelige. Det betød at OUH sommeren 2019, tilbød helbredende behandling med stråler. Vi er blevet meget glade for kostændringerne, og vender aldrig tilbage til almindelig kost. Vi har begge fået mere energi. Især Bjarne, han har nu også lidt energi når han kommer fra arbejde, hvilket han absolut ikke har haft de seneste  3 år før. Og jeg har fået mange færre smerter i fingrer og hænder efter at have arbejdet som zoneterapeut og massør i snart 40