Sunde grøntsager

Antiinflammatorisk kost

Her i huset har livet de seneste 6 år været præget af voldsom kræftsygdom hos Bjarne. Vi har taget sygdommen i egen hånd, og spist antiinflammatorisk kost. Vores kost er centreret om hele uforarbejdede planter,  fuldkorn, mad lavet fra bunden af. samt æg og fisk og fjerkræ. Vi spiser ikke sukker, hvede, byg, rug, hvid pasta og ris, drikker ikke alkohol (pga. sukkerindhold) Vi spiser ikke noget med kemi i, dvs. færdigforarbejdede produkter.  Under  indlægget her, kan du finde opskrifter som vi selv holder rigtig meget af. 

Bjarne fik i juni 2017 konstateret prostatakræft, der havde spredt sig til lymferne i lysken.  Derfor kunne OUH kun tilbyde palliativ (livsforlængende)behandling i form af hormoner. Det takkede Bjarne nej til, idet det var samme behandling hans far fik 10 år før, og han døde efter 2 år. Så ved hjælp af kostomlægning, vitaminer, mineraler, intravenøs c-vitamin og hyperthermibehandling, var kræften i 2019 svundet med 2/3 af det oprindelige. Det betød at OUH sommeren 2019, tilbød helbredende behandling med stråler. Det valgte Bjarne at sige ja til, og i dag er han helt rask. 
Vi er blevet meget glade for kostændringerne, og vender aldrig tilbage til almindelig kost. Vi har begge fået mere energi. Især Bjarne, han har nu også lidt energi når han kommer fra arbejde, hvilket han absolut ikke har haft de seneste 6 år før. Og jeg har fået mange færre smerter i fingrer og hænder, smerter der ellers ville have været naturlige efter at have  arbejdet som zoneterapeut og massør i 40 år.