Sunde grøntsager

Antiinflammatorisk kost

Her i huset har livet de seneste år været præget af voldsom kræftsygdom hos Bjarne. Vi har taget sygdommen i egen hånd, og levet antiinflammatorisk. Det vil sige at vi spiser ikke sukker, hvede, byg, rug, hvid pasta og ris. Men fisk og æg.

Bjarne blev i juni 2017 konstateret prostatakræft, der havde spredt sig til lymferne i lysken. Derfor kunne OUH kun tilbyde palliativ behandling i form af hormoner. Det takkede Bjarne nej til, og ved hjælp af kostomlægning, vitaminer, mineraler, intravenøs c-vitamin og artesunat, er kræften i dag svundet med 2/3 af det oprindelige. Det betyder at OUH nu vil tilbyde helbredende behandling. Vi er blevet meget glade for kostændringerne, og vender aldrig tilbage til almindelig kost. Vi har begge fået mere energi. Især Bjarne, han har nu også lidt energi når han kommer fra arbejde, hvilket han absolut ikke har haft de seneste  3 år før.

Her på siden vil jeg lægge forskellige opskrifter op. Opskrifter som vi selv holder rigtig meget af.