Tærte med jordskokkebund

Til 4 personer:
1 kg jordskokker
3 fed hvidløg
1/2 butternut squash i tern eller både
2 rødløg i skiver
1 brik plantefløde
100 g feta
3 æg
olivenolie
salt
friskkværnet peber
1-2 håndfulde frisk spinat
2 tsk timian

Fremgangsmåde:
Rengør jordskokkerne med en børste og skær dem i skiver. Hak hvidløgene.
Læg jordskokkerne og hvidløgene som bund i et ildfast fad, kom lidt olie over og bag det ved 180 grader i 20 minutter
Imens skæres butternut-squashen i tern og løget i stykker og svitses på panden
Slå æggene ud i en skål, bland med feta, plantefløde, spinat, peber og timian.
Vend de stegte grøntsager i, når de er klar, og hæld det hele over tærtebunden.
Bag butternut tærten i ca. 40 minutter ved 180 grader. Lad den hvile ca. 10 minutter, så samler den sig, hvorefter den skæres ud og spises sammen en salat.