Spidskålssalat med kylling og ananas

Ingredienser til 4 personer:
1 kyllingebrystfilet
2 spsk tandorikrydderi (kan købes eller laves selv)
150g spidskål
en håndfuld spirer (broccoli, brøndkarse, selleri eller lignende)
en lille håndfuld mynte
50g ananas
en lille håndfuld ristede hasselnødder
granatæblekerner
2 spsk dressing

Fremgangsmåde:
Svits tandorikrydderi på panden
Skær kyllingekødet i små stykker og steg det i kokosolie med krydderierne
Skær spidskålen i strimler og steg det med på panden i et par minutter
Skær ananas i tern, tilsæt det sammen med granatæblekerner og hasselnødder og bland det sammen med resten
Dressing:
sennepsvinaigrette:
1 spsk dijonsennep
1/4 dl æbleeddike
½ dl olivenolie
salt og peber
pisk det hele sammen

Tandorikrydderi:
2 fed knust hvidløg
2 tsk ingefær
1 tsk chili
1 tsk gurkemeje
2 spsk stødt spidskommen
3 spsk stødt koriander
2 spsk stødt kardemomme
4 tsk stødt sort peber
2 tsk stødte nelliker
2 tsk stødt kanel
1 tsk stødt muskatnød