Bund:
400 g blomkål
3 æg
70 g revet ost
persille
salt og peber
Fyld:
3 porrer
250 g spinat
400 gram grøntsager (gulerod, rødbede, løg, pastinak eller persillerod)
50 g revet ost
4 æg
1½ dl skyr
tomater, rød/grøn peber til pynt
krydderier ( oregano, timian, basilikum, persille eller hvad der nu er)
1 tsk karry eller graham masala,
1 chilli
Sådan gør du:
Riv blomkålen til blomkålsris, tilsæt resten til bunden og bag den 30 min. på 180 grader
imens svitses porrer og andre grøntsager samt spinat 5-6 min.
resten piskes sammen og hældes over porrer og grøntsagsblandingen. Når bunden er bagt, hældes fyldet over og pyntes med tomat og peberskiver, samt oreganoblade. Tærten bages yderligere 30 min v/ 180 grader