1 Zoneterapi

Beskrivelser af hvad Zoneterapi er.

Kort over punkter til zoneterapi

Zoneterapi tager udgangspunkt i, at hele kroppen afspejles i delområder af kroppen. På denne måde kan man med trykpåvirkninger på bestemte punkter under fødderne, påvirke bestemte dele af kroppen og sætte gang i en helings- eller lindringsproces
Ved Zoneterapi øges blodgennemstrømningen og muskulaturen afslappes. Denne kombination gør, at næringsstoffer og ilt lettere når ud til cellerne samtidig med, at affaldsstoffer bliver transporteret væk. Det har stor betydning, når det gælder kroppens udrensningsorganer som f.eks. nyrer, lever, lunger og tarmsystem, hvor den øgede blodgennemstrømning gør at organerne kan arbejde mere effektivt.

Ved en zoneterapi behandling sker der antagelig en øget produktion af endorfiner, der har en morfinlignende effekt, der går ind og virker både afslappende og smertelindrende.
Så zoneterapi er smertelindrende
stressnedsættende og udrensende.
Jeg kombinerer klassisk zoneterapi og nervezoneterapi, desuden bruger jeg akupressur og lymfedrænage. Derudover supplerer jeg med massage og/eller øreakupunktur, hvis det findes nødvendigt.